Disclaimer

DISCLAIMER

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op alle pagina’s van bioweetjes.nl. Door bioweetjes.nl te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring
U kunt bioweetjes.nl bezoeken zonder mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen.
Bioweetjes.nl houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang
heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt .
Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld
indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en
typefouten worden voorbehouden. Ik span mij in om de informatie op bioweetjes.nl zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.
Rik Smale aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid
van de aangeboden informatie op deze website.
Bioweetjes.nl probeert daar waar mogelijk eigen beeld te plaatsen. In vele gevallen is dit ook niet mogelijk en wordt gekeken naar beelden met vrije rechten. Deze zijn veelal te vinden op o.a. wikipedia.org. Vandaar dat bioweetjes.nl veel beeld gebruikt wat afkomstig is van wikipedia.org.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op bioweetjes.nl kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Ik span mij in om bioweetjes.nl zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Dit bericht is geplaatst in Weetjes. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *